Szavazás

Látogató számláló

0
0
3
2
4
0
9

Termékeink

Akácméz. Jelenleg 1kg-os kiszerelésben kapható, ára 2200Ft.
Magyarországon a legkedveltebb mézfajta. Világos, sárgászöld színű, kellemes illatú, különleges minőségű, nehezen kristályosodó desszertméz. A hazánkban termelt akácméz különlegessége miatt Hungaricumnak számít. Fogyasztását minden formában javasoljuk.


Vaddohányméz. 400g-os kiszerelésben 1200Ft, 1kg-os kiszerelésben 2200Ft.
A vaddohányméz neve hallatán a legtöbb embernek a cigaretta és a nikotin jut az eszébe, de talán mondanom sem kell, hogy ennek a méznek semmi köze az egészségkárosító, elfüstölögtetni való vágott dohányhoz. Az akácmézhez hasonlóan ez a fajta is Hungaricumnak számít. 

(Selyemfűméznek is nevezik.) Színe világos, kissé matt színű, kellemes illatú, enyhén fűszeres ízű, jellegzetesen zamatos fajtaméz. Nehezen kristályosodik, ezért fogyasztását elsősorban önmagában ajánljuk, azonban húsok pácolására is kiválóan alkalmas. 


Zsályaméz.  400g-os kiszerelésben 1200Ft, 
Színe sötét, közepesen kristályosodó mézfajta. Kitűnő gyulladás- és izzadáscsökkentő, vérnyomás-szabályozó hatású méz. Kiválóan alkalmas a köhögés csillapítására, és a meghűléses megbetegedések kezelésére, megelőzésére. Ismeretes verejtékképőzdést szabályozó hatása is. 
Jellegzetes, különleges íze miatt csemegeméznek ajánljuk.

 

Vegyesvirágméz. 400g-os kiszerelésben 900Ft, 1kg-os kiszerelésben 1900Ft.
Figyelem! Ez a vegyesvirágméz nem azonos azzal a virágmézzel, amelyet Ön a boltokból ismer!!! Feltétlenül kóstolja meg, kérjen ingyenes kóstolót!!! Katt ide! Összetétele állandóan változó, emiatt színe rendkívül változatos, általában sötét árnyalatú. Rendkívül kellemes illatú, aromás méz. Fogyasztását önmagában is, de sütemények alapanyagaként is ajánljuk. !

 

Hársméz. Elfogyott.
A hársméz bódító illatú hársfavirágból gyűjtött, zamatos, jellegzetes ízű, világossárga színű, lassan kristályosodó méz. Gyógyító hatása közismert, megfázás, köhögés, torokfájás esetén az egyik legjobb természetes gyógyszer.

 

Napraforgóméz. Hamarosan!!!
Sajátságos ízű, kellemesen aromás, közepesen gyorsan kristályosodó méz. Színe az arany-sárgától a narancssárgáig terjed. Sütésre kiváló, de erősítő, fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatása miatt kenyérre kenve, vagy teába téve is kitűnő. Savas méz lévén gyomorsav túltengésben szenvedőknek nem ajánlott. 

Ha Ön miskolci lakos, ezen a számon rendelhet mézet:

                                           06-20-88-626-55

 Megrendelés e-mail-ben: miskolciajandek@miskolciajandek.hu

Akár egyetlen üveg mézet is rendelhet!

Ingyenes kiszállítás 24 órán belül!


Honlap készítés